Zachumlejte se do perkálu

Pip Studio pro Vás jako každý rok připravilo novinky i v kategorii povlečení a doplňků do ložnice. Tentokrát Pip hledala inspiraci slunným španělským venkovem  i monumentálními architektonickými skvosty. Na jejím povlečení tak najdete kromě klasických květinových vzorů také nezapomenutelné fantaskní rostliny a rozkvetlé zahrady plné motýlků či ptáčků ve větvích. Nechybí ani dechberoucí paláce v zahradách se šumícími fontánami či městské parky plné zeleně a vzácných stromů.

1_1

Ke každému povlečení si u nás vyberete i padnoucí prostěradlo nebo doplňkové polštářky z bavlněného perkálu či sametu. Pokud byste si s výběrem nebyli jistí, ráda vám doporučím vhodné kombinace.

2_1

Technické označení 100 %  cotton, 40×40/130×70, 200TC, ze kterého jsou všechna povlečení ušita vyjadřuje sílu vlákna bavlny, gramáž materiálu a hustotu tkaní. Hustota materiálu je ještě důležitější než gramáž. Čím blíže jsou vlákna bavlny k sobě natlačena, tím pevnější, lesklejší a kvalitnější materiál vzniká. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že je to látka velmi jemná a lehoučká, zato pevná, dobře sající pot a rychle schnoucí. Pokud povlečení po vyprání dobře pověsíte, není třeba ani žehlit.

blog povlečení novinky polštář

Tak jako každý rok, i letos si můžete vybírat z dárkově balených povlečení. Tohle luxusní ložní prádlo, je totiž skvělým svatebním darem, ale hodí se i k výročí nebo prostě pokud chcete udělat radost někomu, koho máte rádi.

#produkty#https://www.mujstastnydomov.cz/darkove-povleceni/

Pip Studio nevěří pouze ve šťastné produkty pro šťastné lidi, ale také ve šťastnou planetu.

Udržitelnost pro nás znamená péči a respekt k lidem, zvířatům a životnímu prostředí; snažíme se vyrábět udržitelné produkty bez krutosti a minimalizovat náš dopad na životní prostředí. Naším konečným snem je začít do deseti let vyrábět většinu našich kolekcí cirkulárním a uhlíkově neutrálním způsobem a realizovat pozitivní dopad na biologickou rozmanitost.  

Chci si vybrat hned

4