Berry Blues – podzimní novinka od Pip Studia

Letošní žhavou novinku z holandského Pip Studio jsem pro vás přivezla a naskladnila a vy si ji můžete prohlédnout na e-shopu a nebo ještě lépe naživo v našem showroomu v Hradci Králové.

805x376 berry blues

Kolekce porcelánu Berry Blues vyniká zajímavými detaily a kombinací zelené a modré barvy, akcentované červenou mezi čtyřlístky a na obrubách talířů a misek, kde tvoří spolu s bílou pruhované lemy. Šálky, talíře i misky jsou zdobeny bohatým florálním motivem, který kombinuje drobné kvítky a větvičky plné zralých šípků a šťavnatých ostružin se vzorem velkých elegantních květů bájných rostlin z dosud nepoznaných krajin. To vše na podkladu temně modrém jako noc, zjemněném světlejšími tečkami a zlatými detaily. Tento květinový design pak doplňuje dlaždicový potisk, složený ze samých čtyřlístků, doplněných červenými středy. 

Kolekce porcelánu Berry Blues je tím nejlepším lékem proti podzimnímu splínu.

Kolekci Berry Blues lze kombinovat se zelenou Love Birds a jistě vás překvapí, jak zdánlivě nesourodé vzory a barevné kombinace spolu krásné ladí a vzájemně se doplňují.

berry + love birds

V naší nabídce najdete kromě jednotlivých kousků  také dárkově balené sety šálků s podšálky ve dvou velikostech. Menší šálky na espresso a větší na cappuccino nebo čaj. Dárkové sady hrníčků nabízíme v těchto objemech: 145 ml, 350 ml a 450 ml.

Snídaňová sada obsahuje misku na müsli, snídaňový talíř a hrnek o objemu 350 ml.

Vše je krásně zabaleno v papírových krabičkách s potiskem Berry Blues.

#produkty#/berry-blues/

Pip tvořila tuto dechberoucí kolekci porcelánu s myšlenkou na dlouhé podzimní večery, trávené u dobrého jídla v kruhu rodiny a přátel. Berry Blues se tak hodí ke společnému stolování a bohatě prostřenému stolu. Ale přináší i radost při každodenní snídani anebo odpolednímu čaji o páté.

Chci si vybrat hned

4